Welkom op Aquarium en vis marktplaat

van harte welkom op Aquarium en vis marktplaats. Op deze pagina zullen wij je op de hoogte houden van alle actuele informatie omtrent deze website.

Leuk dat je er bent

Leuk dat er bent en dat jij gebruik wilt maken van dit nieuwe platform. Wij wensen je heel veel plezier met het zoeken in de advertenties en het plaatsen daarvan. 

21- 08-2020 informatie en suggesties verzamelen 

Beste leden, op dit moment zijn mijn collega Kevin en ik aan het inventariseren, welke wensen jullie als gebruiker hebben voor de gebruiksvriendelijkheid van onze website. Heb jij suggesties? Stuur die dan via het contactformulier of via email aquariumenvismarktplaats@gmail.com naar ons. 

Binnenkort introduceren we ook topadvertenties, dit zijn advertenties die tegen een kleine vergoeding een aantal dagen uitgelicht op de site zullen staan waardoor ze meer opvallen. 

Ook zijn we van plan om bedrijven de gelegenheid te geven om betaalde banners op de site te plaatsen. Hierbij geldt echter wel, dat we er voor zullen zorgen, dat er alleen relevante banners geplaatst worden. Er komen dus géén reclames van bedrijven die niks met aquaria en vis te maken hebben. 

We willen graag wat verbeteringen maken aan onze site, maar dat kost tijd en geld. Zodra er weer nieuws is zullen we dat hier laten weten. 

23-07-2020 fout bij bij update

Helaas is er gisteren iets fout gegaan bij het updaten van de website. Hierdoor zijn alle foto's bij de advertenties verdwenen. We zetten alles op alles om dit zo snel mogelijk te herstellen.

 

17-07-2020 eindelijk alles werkt

Ja, na 3 weken testen, proberen en verbeteren is het vandaag zover. De belangrijkste functionaliteiten werken. Zo kunnen bezoekers nu echt reageren op advertenties en zal jij als gebruiker echt een mail ontvangen met die reactie. Wel is het belangrijk dat de verzender zijn reactie bevestigd via email. Hoed er ook rekening mee dat je reacties in je spambox tercht kunnen komen. We zijn erg blij dat dit eindelijk werkt. 

De komende weken zullen we nog wat functies toevoegen, zoals bv betaalde topadvertenties en het (tegen betaling) toevoegen van een website aan je advertentie. 

We hopen dat jullie als gebruiker veel plezier gaan hebben van onze marktplaats. 

11-07-2020 eerste vis via onze marktplaats verkocht

Aflopen donderdag kregen wij het bericht dat de eerste vis via een advertentie op onze marktplaats is verkocht. We hopen natuurlijk dat er meer zullen volgen. 

De technische problemen blijken iets dieper te zitten dan verwacht, maar er word hard aan gewerkt om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. 

 

06-07-2020 er word aan gewerkt

De technische problemen die we helaas nog ondervinden op de site, daar word aan gewerkt. Tot dat we een oplossing hebben gevonden voor het mail probleem vragen we iedereen die een advertentie plaats, zijn mail adres in de omschrijving te zetten, zodat mensen je kunnen bereiken bij interesse. 

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws over onze site. 

 

01-07-2020 Helaas nog geen oplossing

Beste gebruikers.

We hebben helaas nog geen oplossing voor het mail probleem, maar we zijn er wel druk mee bezig. excuses voor het ongemak. we verzoeken jullie om tijdelijk even met telefoonnummer te werken. Je kan ook een mail sturen naar aquariumenvismarktplaats@gmail.com, vermeld daarbij dan duidelijkop welke advertentie je reageert. wij van beheer zullen dan je bericht en email doorsturen aan degene met wie je in contact wil komen.

 

29-06-2020 Opstart probleempjes

We zijn Zaterdag gestart en we hebben een aantal opstart problemen ontdekt. onze gebruikers geven aan,dat mails niet aankomen. We hebben dit direct op gepakt en hopen op een snelle oplossing

 

27-06-2020 We zijn gestart

Vandaag zijn we online gegaan met de eerste aquarium en vis marktplaats van Nederland en België. Op dit advertentie platform, bieden we advertentie ruimte die specifiek is gericht op het aanbieden van aquaria, aquaria benodigdheden, vijvers en vissen natuurlijk