ShrimpHouse Botanicals | Lotus Heads

Vraagprijs:
€ 0,95
Sinds:
04-11-2020
Gezien:
151
Aantal keer favoriet:
0
Plaats:
Hilversum
Adverteerder:
ShrimpHouse
Telefoon:
+31623226603
Beschrijving:
ShrimpHouse Botanicals | Lotus Heads
De heilige lotus ook wel Indische lotus genoemd (Nelumbo nucifera) is een echte natuurlijke blikvanger. De openingen en holle binnenzijde van de Lotus Heads zijn een ideale “speeltuin” voor uw garnalen.

ShrimpHouse Lotus Heads bevatten o.a. looistoffen (tannines) deze hebben de positieve eigenschap om voor uw garnalen schadelijke verwekkers, zoals bacteriën en schimmelsporen op natuurlijke wijze af te remmen. De pH-waarde van het aquariumwater wordt door de Lotus Heads slechts zeer licht verlaagd, de totale geleidbaarheid wordt iets verhoogd. Zoals bij veel botanische producten kan het water na verloop van tijd een lichte/minimale amberkleur krijgen en zijn daarom ook geschikt om een blackwater biotoop mee te creëren.
Verder bevatten ShrimpHouse Lotus Heads veel waardevolle voedingsstoffen die garnalen erg waarderen!

Omdat Lotus Heads langzaam afbreken kunnen uw garnalen er lang plezier van hebben. Door het toe te passen in combinatie met echte mos soorten en planten zal het fungeren tot een nog sterkere blikvanger.

Verkoopprijs/Verpakking
€0,95 per stuk

Omdat Lotus Heads een natuurproduct zijn, zijn de maten, kleur, dikte en lengte bij elk stuk uniek, de afbeeldingen is dan ook slechts een voorbeeld.

Gebruik/dosering
Wij adviseren om Lotus Heads eerst even onder de kraan af te spoelen alvorens u het in het aquarium legt. Het is gebruikelijk dat Lotus Heads eerst blijft drijven, na 24 tot 36 uur zullen ze volgezogen zijn met water en zinken ze naar de bodem.
ShrimpHouse Lotus Heads zijn 100% veilig voor gebruik in het aquarium.

Ophalen/Versturen
Ophalen op afspraak is mogelijk, in Hilversum. Verzenden is uiteraard ook mogelijk (kosten koper)

Meer info
Stuur ons gerust een e-mail. info@shrimphouse.nl

©ShrimpHouse

Reactieformulier

Klachtenformulier